Tilaesittely

8 salia, 8 kabinettia, 2000 näyttelyneliötä, tarjoilut jopa 3000 vieraalle

Tutustu tiloihimme

Tarjoilut

Wanha Satama Ravintolat loihtii maistuvat tarjoilut kokouslounaasta gaalaillalliseen

Lue lisää

Tutustutaan!

Kohdataan kasvokkain ja digissä. Ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa sinua onnistumaan

Yhteystiedot

Miksi Wanha Satama?

Wanha Satama on täyden palvelun tapahtumatalo, joka tarjoaa ihanteelliset puitteet onnistuneille kohtaamisille. Luotattavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan sekä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden kanssa onnistuvat niin kokoukset, kongressit, seminaarit, juhlat, julkistustilaisuudet, näyttelyt kuin kansainväliset kongressit. Kahdeksan rinnakkaisen salimme sisällä on muistettu asiakkaita, koulutettu henkilökuntaa, juhlittu voittajia sekä tehty tärkeitä päätöksiä. Uniikki tapahtumamiljöö tuo lisäarvoa et juuri muuta somistusta kaipaa!

Saat kauttamme kaiken tarvittavan tapahtumien järjestämiseen tunnelmallisista tiloista suussa sulaviin tarjoiluihin ja toimivaan tekniikkaan. Vastaamme halutessasi myös kaikista tapahtumajärjestelyistä, jotta voit keskittyä olennaiseen: tilaisuuden sisältöön, kouluttamiseen, asiakkaisiin ja skoolaamaan onnistumisille.

Virtuaaliesittely vie sinut tapahtumatalomme läpi

Tutustu tarkemmin kahdeksaan halliimme täällä

Kysy vaikka asiakkailtamme

PRO-gaalassa tarjoillaan yli 3150 annosta

”Wanha Sataman uniikki makasiinimiljöö on tarjonnut PRO-gaalalle jo kaksi kertaa omaperäiset tilat ja inspiraation tapahtuman uudenlaiseen toteutukseen. Wanha Sataman tilat valjastetaan gaalajuhlan näyttämöksi: kolmessa salissa ruokaillaan ja lasikattoinen galleria tarjoaa tunnelmalliset puitteet jatkoille. 630 vierasta ja silti upea, intiimi tunnelma! Tammikuussa 2017 järjestettävän tapahtuman sisältöä muokataan, mutta paikka pysyy samana.”

− Keskisuomalainen Oyj aikakauslehtien liiketoimintajohtaja Nina Harlin vuoden 2016 tilaisuudesta.

Lue Ninan vinkit tapahtuman järjestämiseen ja kuinka onnistuttiin vuonna 2017!

Hanakat juhlisti 40 vuoden taivaltaan

 

”Wanha Satama on sijainniltaan ja tiloiltaan hieno paikka juhlan järjestämiseen. Tapahtuman suunnittelu ja toteutus tapahtumahenkilökunnan kanssa oli helppoa ja vaivatonta.  Wanha Sataman tilat taipuvat moneen, kuten juhlan aikana huomattiin. Juhlan kruunasi maukas kolmen ruokalajin illallinen tyylikkäästi pöytiin tarjottuna.”

− Satu Kilpisaari, markkinointisuunnittelija, Onninen Oy

Hanakat on Suomen laajin LVI-alan myymäläketju. Ketju juhlisti 40-vuotista historiaansa 6.2.2016 järjestetyssä illallistapahtumassa Wanhassa Satamassa. Lasigalleriaan katetut pöyreät pöydät kutsuivat vieraat nauttimaan Wanha Satama Ravintoloiden keittiöstä pöytiin tarjoiltua illallista. Tilaisuudessa jaettiin tunnustusta ja viihdyttiin lämminhenkisessä juhlahumussa. Jatkoilla tanssilattia täyttyi Mikko Leppilammen ja Laura Voutilaisen noustessa lavalle.

 

Miltä näyttäisi ja tuntuisi tilaisuutesi Wanhassa Satamassa?

Hanakat juhla

Hanakat juhla

Case: Pro Gaala

Gaala horeca-alan huipuille

Lue lisää

Case: Häämessut

Elämän tärkeimpään päivään valmistautumista

Katso täältä