Unohtumattomat yritystapahtumat historiallisessa miljöössä
- Wanha Satama tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yrityksesi tapahtumille


Wanha Satama on museoviraston suojelema historiallinen tiilimakasiinirakennus, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet järjestää erilaiset yritystapahtumat edustavasti. Kahdeksasta erikokoisesta salista koostuva monipuolinen tilavalikoimamme mahdollistaa kaiken tyyppisten ja kokoisten tilaisuuksien järjestämisen onnistuneesti. Entisaikojen tunnelmallisen miljöön ohella tarjoamme yritystapahtumasi käyttöön nykyaikaiset tekniset ratkaisut, korkealaatuiset ravintolapalvelut, asiantuntevan tapahtumakoordinaattorin sekä mahdollisuuden vuokrata kauttamme kaikki tapahtumasi vaatiman tarpeiston, kuten kalusteet, valaisimet, AV-tekniikan jne.

Tiloissamme järjestetään vuosittain yli 150 erilaista yritystapahtumaa, näyttelyä, messua ja juhlaa. Palvelemme kotimaisten toimialojen kärkinimien lisäksi säännöllisesti myös arvostettuja kansainvälisiä organisaatioita. Oli sitten suunnitelmissasi minkälainen yritystapahtuma tahansa, järjestämme ammattitaidolla niin messut, kongressit, seminaarit, näyttelyt, koulutustilaisuudet, tuotelanseeraukset kuin juhlatkin.

Monipuolinen tilavalikoimamme taipuu takuulla yritystapahtumasi tarpeisiin


Kaiken kattavan ja laadukkaan tilavalikoimamme runkona toimivat kahdeksan viihtyisää ja toimivaa salia, joita voidaan joustavasti yhdistellä juuri suunnittelemallesi yritystapahtumalle sopivaksi kokonaisuudeksi. Kaikki salimme ovat tasalattiaisia eikä salien välillä ole korkeuseroja. Kokonaisuudessaan salimme tarjoavat yritystapahtumasi käyttöön noin 2000 m² näyttelytilaa ja voimme ottaa kerralla vastaan jopa 3000 vierasta. Edustavat ja monipuoliset seminaari- ja kongressitilamme puolestaan soveltuvat 40-400 vieraan yritystapahtuman järjestämiselle. Logistiikkaa helpottaaksemme tarjoamme Pikku Satamakadulla sijaitsevan pääsisäänkäynnin lisäksi käyttöösi erilliset sisäänkäynnit A-salille (Pikku Satamakatu) sekä F- ja G-salille (Kanavakatu). Tutustu tarkemmin Wanhan Sataman pohjakarttaan saadaksesi selkeämmän käsityksen yritystapahtumallesi tarjoamistamme tiloista ja niiden suomista monipuolisista mahdollisuuksista.

Vastaamme mielellämme yritystapahtumasi järjestelystä kokonaisuudessaan

Tarvittaessa otamme mielellämme kokonaisvastuun yritystapahtumasi kaiken kattavasta järjestelystä. Monipuolisen tilatarjonnan lisäksi hoidamme ammattitaidolla myös näyttelyjen suunnittelun ja rakentamisen, kaluste- ja tekniikkavuokrauksen, tapahtuman tarjoilun, teknisen suunnittelun ja toteutuksen, ilmoittautumisten hallinnan, seminaarien interaktiiviset ratkaisut, tapahtuman käytännön järjestelyt sekä erilaiset tarvittavat alihankintayhteydet. Tämän lisäksi tarjoamme tapahtuman ajaksi käyttöösi ammattitaitoisen ja palveluhenkisen henkilöstömme huolehtimaan vieraittesi viihtyvyydestä ja taataksemme tilaisuuden onnistuneen läpiviennin. Tapahtuma kuin tapahtuma viedään edustavasti arvoiseensa päätökseen järjestämällä ikimuistoiset iltajuhlat vaivattomasti saman katon alla. Laadukas ravintolapalvelumme järjestää ammattitaidolla niin illalliset, coctail-tilaisuudet kuin kaikki muutkin mahdolliset tarjoilut.  

Kokenut yhteistyökumppani, jonka laadukkaisiin palveluihin voit taatusti luottaa

Vuonna 1981 perustettu Helsingin Messut Oy on Suomen Messut -konsernin itsenäinen tytäryhtiö, joka vastaa Wanhan Sataman toiminnasta kokonaisuudessaan. Olemme järjestäneet onnistuneita ja ikimuistoisia kohtaamisia Wanhan Sataman uniikissa miljöössä jo vuodesta 1989 lähtien. Oli siis suunnittelemasi yritystapahtuma millainen tahansa, ole yhteydessä meihin ja luodaan yhdessä mieleenpainuva tapahtumakokonaisuus täydellisissä puitteissa.  


Ota yhteyttä 040 - 450 3552 / sales@wanhasatama.com tai hyödynnä tarjouspyyntölomaketta!

  • © Helsingin Messut Oy Wanha Satama