Kaisa Siipilehto -

Juhlitaan yhdessä!

suomisatablogi

Juhlavuosi 2017 pyörähti kunnolla käyntiin tähtisateessa viime viikonloppuna. Suomen juhlavuoden avajaistapahtuma keräsi Kansalaistorille yli 100 000 innokasta juhlijaa nauttimaan eturivin esiintyjistä ja hienoista puitteista. Suomen satavuotisjuhlat kestävät koko vuoden ja ne painottuvat vahvasti erilaisiin tapahtumiin, jotka kunnioittavat ja korostavat isänmaamme helmiä. Juhlavuosi näkyy myös meillä Wanhan Sataman toiminnassa. Suomi 100 -teemaa voi bongata tilaisuuksien tunnelmasta Suomi-menuun. Kehitämme myös 120-vuotiasta makasiinirakennusta, jotta tapahtumatalomme palvelee asiakkaitamme entistä paremmin. Modernit ratkaisut historiallisessa miljöössä luovat ainutlaatuisen paikan kohtaamisille. Tänä vuonna onkin upeaa nähdä tapahtumien keräävän suomalaiset yhteen.

suomi1001200x6

 

Suomalaista osaamista

Suomi tarvitsee uutta luovaa ajattelua, kilpailukykyä ja näkökulmia, jotka haastavat meidät ajattelemaan ja kehittämään jatkuvasti uutta. Haluamme olla mukana kokeilemassa uusia tapoja ja viemässä suomalaista menestystä eteenpäin. Suomalainen sisu ja yritteliäisyys ovat asioita, joita pidetään arvossa niin kotimaassa, kuin ulkomaillakin. Olemme ylpeitä, että saimme emännöidä viime marraskuussa Junction-tapahtumaa, josta on kasvanut Euroopan suurin startup-hackaton. Intensiivinen viikonloppu valtasi koko Wanhan Sataman ja kokosi yhteen yrittäjiä, sijoittajia, koodaajia, tuotekehittäjiä ja kumppaneita. Yli tuhathenkinen kokoonpano ympäri maailmaan kokoontui 48 tunniksi luomaan uusia tulevaisuuden palveluita haastaen ja hyödyntäen uusinta teknologiaa. Toivomme jatkossakin voivamme edistää verkostoitumista ja uusien ideoiden syntymistä talossamme.

juncktion2016_kohtaaminen_900x500

Junction 2016 kokosi tulevaisuuden ajattelijoita ja tekijöitä innovoimaan yhdessä

Juhlitaan yhdessä

Suomen satavuotisjuhlat kannustavat yhdessä tekemiseen ja kokemiseen. Maa täyttyy pienemmistä ja suuremmista hankkeista ja kampanjoista urheilusta turvallisuuteen. Isänmaallisissa tunnelmissa tuotetaan uusia elokuvia, luodaan taidetta ja viihdettä kunnioittaen kulttuuriamme. Ammennetaan uusia kokemuksia ja nautitaan Suomi 100 -ohjelmatarjonnasta yhdessä.

Haluamme osaltamme olla luomassa lisää ylpeydenaiheita Suomeen ja tarjota puitteet onnistuneille kohtaamisille. Meillä voi kohdata tiukan asiasisällön kera tai fiilistellä juhlatunnelmissa. Vuosi alkaakin juhlavissa merkeissä, kun HoReCa-alan ammattilaisia palkitaan kolmatta kertaa peräkkäin Wanhassa Satamassa tammikuun lopulla. PRO-tunnustuksia jaetaan 14. eri sarjassa hovimestareista kokkeihin ja yrittäjistä opettajiin. Valintakriteereinä ovat ammattitaidon lisäksi esikuvallisuus ja asenne. Palkintogaalan aikana pöytiin tarjoillaan keittiömme loihtima illallinen sadoille vieraille.

progaala16_kippis_900x500

PRO-gaalassa jaetaan tunnustuspalkinnot ravintola-alan ammattiosaajille. Kuva: Lari Jarnefelt

Jaetaan onnistumisia

Astu matkaamme, sillä juhlahumun lisäksi lupaamme olla tänä vuonna vielä astetta asiakaslähtöisempiä. Aiomme esimerkiksi hemmotella tapahtumajärjestäjiä keräämällä vuoden mittaan talomme ja verkostojemme asiantuntijoiden vinkkejä, joita tulemme jakamaan eteenpäin monessa eri muodossa. Jaetaan siis onnitumisia ja niihin oleellisesti vaikuttaneita oivalluksia. Keskitymme entistä tiukemmin asiakkaisiimme ja siihen, että voimme tehdä heidän kokemuksistaan ylivertaisen tapahtumien vierailijoina, kuin järjestäjinäkin. Tapahtumien onnistumiset ovat kaikille tärkeitä keinoja kokea yhdessä ja luoda suuntaa Suomen tulevaisuudelle. Pysy kuulolla – tarinoita tulossa pian blogiin!

Fiilistellään lopuksi vielä upean Kun Suomi täyttää sata -videon parissa.

Tervetuloa mukaamme vuoteen 2017! Tästä on tulossa tapahtumarikas tarinoiden vuosi.

Kaisa, markkinointivastaava